Френският универсален боец на ЦСКА Тибо Вион ще започне като титуляр във втори пореден двубой, пише "Тема Спорт". Поливалентният футболист стартира отдясно на защитата при победата с 2:1 срещу Арда, като целта бе Иван Турицов да бъде опазен от картони, тъй като висеше за предстоящото дерби с Лудогорец.

Вион се представи на високо ниво, особено през втората част, което ще му осигури място сред титулярите и на стадион "Аспмира" в Бодьо. Все още обаче не е ясно дали французинът ще действа като краен бранител, или пък в средата на терена. При първия вариант на резервната скамейка ще остане Иван Турицов, а при втория - някой измежду Амос Юга и Жеферсон. В ядрото на ариергарда ще си партнират Лам и Матей, като припомняме, че естонецът Карол Мете пристигна на "Армията" след изтичането на срока за картотекиране на играчи в УЕФА и не пътува с тима за Норвегия.

Не се очаква Стойчо Младенов да прави сериозни размествания спрямо срещата с Арда. Кайседо отново ще води червената атака. Съществува малка вероятност неефективният Вилдсхут да отстъпи мястото си по крилото на Бай. Трениран е и вариант с трима дефанзивни халфове - Вион, Жеферсон и Юга, който да е изнесен в малко по-предни позиции.

Снимка: Lap.bg