Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор "Г" признаха, че са готови да излязат на протест заради пречките около модернизирането на стадион "Българска армия". 

Както е известно, преди дни стана ясен новият подробен устройствен план на Борисовата градина, според който се позволява единствено да се възобновят седалките, както и да се изгради покривна козирка. Според феновете "ножът е опрял почти до кокала" и те са готови с ответна реакция. 

Ето какво написаха от Сектор "Г" във "Фейсбук":

"Във връзка с появилите се публикации в общественото пространство в последните дни относно актуалното състояние на стадион "Българска армия" и новия (стар) ПУП на Борисовата градина, бихме желали да заявим, че в момента в нашите среди действително се обсъжда организирането и провеждането на масирани протестни действия по повод поредните процедурни спънки, които Столична община прави, за да пречи на модернизирането на нашия дом. 

Както вече многократно се убедихме при предишния режим на управление, ако си достатъчно угоден и послушен, ще получиш каквото искаш - за справка възобновената работа по "Колежа", "Лаута", както и изградената преди години централна трибуна в покрайнините на София. От своя страна, ние не искаме нито милостиня, нито подаяния, а просто да не ни се пречи. Само и единствено това. 

Призоваваме ви да бъдете готови и мобилизирани, ако се наложи да потърсим правата си и да не спирате да бъдете социално активни, тормозейки институции и политически фигури, които не спират да спекулират с този наболял за нас "проблем". Ножът е опрял почти до кокала!"