Ако ЦСКА успее да победи "Лудогорец" в предстоящото дерби в понеделник, има огромни шансове да стане шампион и да сложи край на хегемонията на разградчани. Това заяви бившият треньор на "червените" Ферарио Спасов преди сблъсъка между фаворитите за титлата. Спасов сподели, че не вижда магията в играта на "орлите" и това е шансът за "армейците".

"ЦСКА направи много силен ход с привличането на Стойчо Младенов. - коментира Ферарио Спасов в интервю за "Букмейкър рейтинги". - Ние сме от старата генерация, гърмяни зайци и сме се справяли в трудни моменти. Иска ми се не само ЦСКА, но и останалите отбори да имат по-ясна визия за това, което се случва. Защото виждате лицето ни – то се показва в евротурнирите или чрез националния отбор. А за съжаление то не е никак хубаво.

Ако ЦСКА спечели предстоящия мач, ще получи психологическо предимство и нищо чудно да наруши хегемонията на "Лудогорец". Но всичко си зависи от ЦСКА.Това е шансът на ЦСКА да удари по масата и да заяви, че тази година ще сме ние.

В предишния отбор на "Лудогорец" имаше романтика, съвсем друга идея, имаше импровизация. Футболистите бяха други, играеха с радост и носеха удоволствие. Сега тази магия изчезна. Сега всичко се превърна в много рутинно. Самите футболисти нямат това малкото, което прави разликата", допълни спецът.