Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира думите на министъра на спорта Андрей Кузманов относно стадион "Българска армия". 

Вчера Кузманов заяви, че ръководството на ЦСКА "трябва да си плаща вечерята". Според министъра клубът на Гриша Ганчев не плаща наем за съоръжението в Борисовата градина, като той допълни, че никой не пречи на ЦСКА да започне да строи нов стадион.

"Призовавам държавата да спазва законите! Не само в случая с "Българска армия", но и въобще. Трябва да живеем в правова държава. Ако законите се спазват и се стигне до конкурс за "Армията", аз и колегите ми ще обсъдим сериозно въпроса за стадиона. Нашият клуб си плаща всичко и навсякъде!", отсече Гьонов пред Спортал.

"Искам да припомня, че стадионът на ЦСКА беше отнет от клуба преди фалита през 2016 година за по-малка сума от тази, която е натрупана от ЦСКА - София. Впоследствие фалиралият клуб спечели делото за базите срещу министерството, но вече беше късно. Пак повтарям - държавата да спазва законите", добави шефът в ЦСКА 1948.