ЦСКА приема Черно море в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион „Българска армия“ в столицата ще се проведе днес от 14:15 часа.

„Червените“ влизат в срещата след бойко представяне срещу Рома в Лигата на конференциите, в което загубиха от „вълците“ с 2:3 на Националния стадион „Васил Левски“.

Миналият кръг момчетата на Стойчо Младенов допуснаха грешна стъпка след равенство 1:1 с Пирин в Благоевград и нямат право на нова спънка в битката за титлата с Лудогорец срещу намиращия се в серия от 11 поредни мача без поражение в първенството състав на Илиан Илиев.

Ако удължат поредицата си без загуба и спечелят на „Армията“, „моряците“ ще изместят противника от втората позиция в класирането.

В другия неделен мач от програмата на 19-ия кръг, Левски гостува на Берое. Мачът под Аязмото е с начален час 16:30.

„Сините“ на Станимир Стоилов ще се опитат да продължат с добрата си серия, като нямат допуснат гол в последните си четири двубоя, при две равенства и две победи.

Старозагорци изостават на точка от столичния гранд в класирането и ще се опитат да ги изместят при евентуален успех. Възпитаниците на Петър Колев се намират в незавидна форма, с едва една победа в последните си пет мача за първенство.