Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обмисля изненада в стартовия си състав за днешното дерби с Лудогорец.

Наставникът може да остави на пейката Хамза Чатакович, който вкара гол на Рома, но след това в двубоите с Черно море и Арда не се представи на ниво. С оглед отсъствието на Греъм Кери и Федерико Варела е възможно специалистът да заложи на нетрадиционен подход и да стартира с двама нападатели.

Малко зад Жорди Кайседо може да застане Бисмарк Чарлс или Калоян Кръстев, като с по-големи шансове е ганаецът, тъй като е по-раздвижен. Отдясно на защитата ще се завърне Иван Турицов, а в ядрото на ариергарда ще си партнират Юрген Матей и Карол Метс.

Под рамката ще застане Густаво Бусато, а по крилата ще пробиват Яник Вилдсхут и Георги Йомов. До последно под въпрос ще бъде Брадли Мазику. Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев също готви промени в своята атака.

До последно Сотириу ще виси за сблъсъка, а Ихинио също не е готов да стартира от първата минута. Ако кипърецът не успее да започне, младият специалист ще заложи на схема с фалшива деветка, като в тази роля най-вероятно ще влезе Чибота. Друг вариант за нея е Каули.

Снимка: Lap.bg