Организираните привърженици на ЦСКА от Сектор "Г" използваха социалните мрежи, за да благодарят на всички фенове, които присъстваха на стадиона за мача срещу Лудогорец вчера.

"Армейските" ултраси не спряха да подкрепят своите любимци, като в началото на второто полувреме бяха подготвили продължително пиротехническо шоу в Сектор "Г". Както е известно, ЦСКА тресна с 1:0 безличен и слаб Лудогорец.

Ето какво написаха те във "Фейсбук":

"Благодарим на всички, които присъстваха вчера. Тези, които не успяха, могат само да съжаляват. Отново доказахме, че когато отбор и фенове са като един, няма невъзможни неща. Ако не вярвате, питайте и "Виктория" (Пилзен)... 

Благодарим и на всички сини, лилави и всякакви други дребосъчета, които не спряха да се интересуват, обсъждат и коментират всяко наше действие, присъствие, отсъствие и т.н.

Щом в момента сме едно ниво над вас, представете си когато отново достигнем своя пик къде ще ви пратим да почивате и да търсите знаете кого... Защото колелото се върти ли върти и никога не знаеш кога може да мине през теб. 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И САМО ЦСКА!"