Жестът на нападателя на ЦСКА Бисмарк Чарлс-Канцлера, който дари за благотворителен търг златния си медал от финала за Купата на България, намери своето солидно финансово измерение.

Ценното отличие бе спечелено с наддаване в социалните мрежи от Данаил Стефанов от град Белово, Пазарджишко, който заплати за него впечатляващата сума от 8000 лева.

Средствата бяха преведени в банковата сметка на ЦСКА и ще подпомогнат каузата на феновете, които продължават да подкрепят клуба в неравната му и несправедлива битка с ФИФА, КАС и всички институции, присъдили плащането на огромни стари задължения, натрупани престъпно от предишни собственици.

Данаил и неговият брат Иван получиха ценния медал от ганайския нападател, който стана автор на победния гол във финала срещу Арда. Бисмарк ги посрещна лично на „Армията“ преди двубоя с Ботев (Вр) и им благодари за страхотната отдаденост в името на клуба.

Привържениците бяха зарадвани и с други подаръци от футболиста, след което успяха да се запознаят и поговорят с още няколко от асовете на тима.