Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо разочарован от поредната издънка на "армейците" - загубата 0:2 от Ботев Пловдив

"Не мога да кажа, че Ботев ни надигра. Головете им паднаха от статично положение и грешката на нашите защитници. Беше задължително да отбележим при ситуациите си за гол. Дузпата на Гарсес е категорична. 100-процентова дузпа!"

"Дузпата щеше да промени абсолютно всичко. За съжаление неефективността е в поредица от мачове. Не знам, работим много в завършващата фаза, просто не се получава. Доминирахме като контрол над топката, ударите и атаките. Неефективността днес реши мача".

"ЦСКА винаги е излизал от ситуации в най-трудните моменти. Отговорът е само с победи. След като не можем да побеждаваме, когато трябва, значи нещо куца. Най-малко се притеснявам за поста си. Минал съм през доста битки".

"Колкото пъти съм ставал треньор на ЦСКА, при негативен резултат веднага се нахвърлят върху мен. Мачкал съм ги доста години, нормално. Лудогорец бърка, прави хикс, но никой не ги критикува."

"Най-болното е, че наши цесекари са най-активни в това да мачкат футболисти и треньори. Вижте Левски, там всички са обединени, а вижте на кое място са!? А при нас - разединение между треньори, легенди..."

"Гледам нещата професионално. Докато има шанс, ще се борим за титлата. Това е в ДНК-то на ЦСКА. Надявам се да намерим сили, за да обърнем нещата", заяви Стойчо