Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че протестът, организиран от феновете на пред Българския футболен съюз ще доведе до „някаква промяна“.

„Нека първо обясня, че сме тук преди всичко като фенове. Фенове, които са загрижени както за клубния футбол, така и на национално ниво. Това, което ще се отрази от вас медиите в България, надявам се да стигне и до медиите в чужбина за това какво се случва в българския футбол.

Дано това да е нещо положително и да има някаква промяна, защото всичко това, което съществува от това управление на Борислав Михайлов просто не дава качество. Българският футбол се командва и управлява от хора, които гледат личните си интереси и нищо повече“, започна Младенов, цитиран от БТА.

„Ние с феновете винаги сме били едно цяло. Много пъти съм казвал, че когато сме заедно сме силни. В това отношение няма различия между нас. Колкото време трябва ние ще бъдем тук. Ако трябва всеки ден ще идваме и ние като треньори, а за феновете този протест е безсрочен.

Едните имат 40-годишно приятелство, другите 20-годишно приятелство, трети имат интереси. На едни се помага за стадион, на други се взимат количество финанси, като глоби и други подобни. На тези, които се помага, те са с тях, но не трябва да бъде така. В края на краищата трябва да има един честен футбол на всяко едно ниво, защото виждаме кой командва комисиите, кой ги организира. Кой мислите, че покани Кашай? Кой мислите, че му плаща заплатата? Това са неща, които са напълно ясни на всички“, завърши Стойчо Младенов.