Oт фенклуб "Сектор Г" организират шествие преди полуфиналната среща за Купата на България между Славия и ЦСКА на стадиона в "Овча Купел". То ще тръгне от сградата на Българския футболен съюз в Бояна.

"На 12.04. е първият ни мач от полуфиналната серия за купата - гостуването в "Овча купел". За целта се събираме първо от 16:30 часа пред сградата на БФС в Бояна, където ще поостанем и ще им напомним, че нищо не е приключило, даже напротив - тепърва започва...

След това, не по-късно от 18:00 часа, ще потеглим като един към стадион "Славия", за да подкрепим любимия отбор. Приканваме всеки един от вас, който планира да присъства на този мач, всеки един фенклуб, организирана или неорганизирана група, да бъде точно в 16:30 часа в Бояна. Борбата тепърва започва и е време за активизация", написаха организираните привърженици на "червените".

Както е известно феновете на ЦСКА организираха безсрочен палатков лагер пред сградата на БФС, който продължава вече седем дни. Миналата седмица пък се проведе общонационален протест, при който за кратко бяха блокирани Околовръстно шосе и бул. "България". Фенове от цялата страна също се включиха с инициативи по места, за да изразят недоволството си от статуквото в БФС.