Бунтът на „армейските“ фенове спрямо клубното ръководство разпали слуховете за евентуален нов собственик на ЦСКА в случай, че Гриша Ганчев реши да се оттегли от „Армията“.

Подобна възможност изглежда малко вероятна към настоящия момент и звучи по-скоро като хипотеза, въпреки че основният съсобственик на „червените“ със сигурност не е останал очарован от атаката към себе си за начина си на управление.

Сред първите завъртяни имена закономерно бе това на собственика на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов. Букмейкърът вече е имал среща с тарторите на Сектор Г – през май 2020 г., когато той бе поканен да дойде като акционер в Борисовата градина, но отказа и впоследствие нееднократно е бил нападан и иронизиран в писмен вид от Северната трибуна.

Другото име сред спряганите пак е на хазартен бос – Валтер Папазки, чиято компания в момента е генерален спонсор на ЦСКА, пише "Мач Телеграф". Врачанският бизнесмен дори бе на „Армията“ при успеха над Берое (1:0) заедно с Ганчев и Христо Стоичков, но досега той предпочита да бъде само спомоществовател.

Снимка: Lap.bg