ЦСКА ще излезе с експериментален състав в днешното гостуване на "Лудогорец" в Разград. Мачът е без особено значение за двата отбора, тъй като домакините вече си осигуриха шампионската титла, а "червените" трудно могат да бъдат изместени от второто място. 

Новият треньор Алън Пардю няма да може да разчита на цели седем от основните си футболисти. Заради наказания мача пропускат Иван Турицов, Жеферсон, Амос Юга, Греъм Кери и Тибо Вион. В срещата няма да могат да вземат участие още Федерико Варела и Бисмарк Чарлз, които отново са контузени. Двамата са сред най-чупливите футболисти на "Армията" и пропуснаха голяма част от сезона заради различни травми.

В титулярния състав на Алън Пардю в Разград се очаква да попаднат двама юноши на ЦСКА, пише "България Днес". Почти сигурно от първата минута ще стартира 18-годишният Асен Дончев, който ще заеме мястото на Иван Турицов като десен бек. Дончев вече натрупа известен опит и изигра няколко мача за "червените", като дори отбеляза дузпа при отстраняването на "Славия" в полуфиналите за Купата на България. 

В центъра на защитата най-вероятно Пардю ще заложи на 19-годишния Християн Петров, който ще си партнира с нидерландеца Мено Кох. Талантът се завърна в ЦСКА през януари, след като през пролетния полусезон игра като преотстъпен в "Литекс". 

Негова алтернатива в защита е 17-годишният Росен Божинов, който дебютира при загубата с 0:2 от "Локомотив" (Пд) през миналия месец. Той бе привлечен в първия отбор по настояване на предишния треньор Стойчо Младенов.

В състава на ЦСКА се очакват и други изненади, като шанс за изява може да получи доскоро отписаният французин Жуниор Нзила. 21-годишният халф бе тотално зачеркнат от Стойчо, но Алън Пардю го върна в първия отбор и е готов да разчита на него.