Треньорът на ЦСКА Алън Пардю от години е обект на шеги в социалните мрежи, породени от ексцентричното му поведение, пише "Тема спорт".

Със сигурност един от най-култовите моменти в кариерата му е танцът, с който отпразнува откриващото попадение за Кристъл Палас срещу Манчестър Юнайтед във финала на ФА Къп през 2016 години… преди червените дяволи да обърнат резултата и да стигнат до трофея.

Назначението на Пардю за треньор на ЦСКА предизвика широк отзвук както в световните медии, така и в социалните мрежи, които следят под лупа неговото представяне у нас.

Страница в Туитър, специализирала се в шеги с нападателя на Севиля Антони Марсиал, изразява съмнението си, че е имало фен на ЦСКА, който да е имал доверие на Пардю.

Друг потребител на социалната мрежа пък отбелязва, че срещата с Лудогорец, която бе първият двубой на Пардю като постоянен наставник на червените, е била добър шанс за рестарт на кариерата му след последните му неуспешни предизвикателства на Острова… но я е загубил с 5:0.

След полуфинала-реванш със Славия подкастът Football Ramble също обърна внимание на представянето на Пардю в първите му седмици начело на ЦСКА. Водещата информира, че британецът е класирал тима за финала на купата на България, но впоследствие добавя, че това се е случило след домакинска загуба с 0:2, след като при предишния треньор отборът е спечелил с 2:0 като гост. „Но все пак червените победиха след дузпи. Това се казва добра мениджърска работа“, шегуват се в предаването.

Снимка: Lap.bg