Те бяха по-добрият отбор. Това призна наставникът на ЦСКА Алан Пардю след поражението от големия съперник Левски с 0:1 във финала за Купата на България.

„Мисля за футболистите и за феновете, не се справихме добре и те бяха по-добрият отбор. Те ни направиха живота труден – мачът беше завързан, но те поведоха след този рикошет, мисля, че имахме силен период, но не успяхме да вкараме гол. Мисля, че трябваше да се справим с играта им в полузащита, там те бяха на висота – нямахме и острота в атака. Вион беше един от най-добрите на терена днес, разчитахме на него да се справи с техните халфове“, започна британският специалист.

„Играта много често беше прекъсвана, трудно можеш да набереш инерция. Много труден ден за нас, днес не мисля дали ще остана или не на треньорския пост. Трябва да се фокусираме върху последните ни два мача от сезона. Мисля, че играчите знаят, че не играхме технически добре – просто се изправихме срещу по-добър отбор, понякога трябва да го приемеш. Като мачът не върви, човек наистина може да си помисли, че играчите не дават всичко от себе си, но аз съм убеден в обратното.

Галерия

„Няма как да сме щастливи от представянето си, нормално е и феновете да са изнервени, голът промени цялата динамика на мача – днес не е денят да коментираме бъдещето“, завърши той по отношение и на напрежението в тунела след мача, при което е имало размяна на обидни реплики между влезлия от пейката Амос Юга и фенове на „армейците“.