Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов призна, че никой от ръководството не го е потърсил за продължаване на изтичащия му договор.

„ЦСКА ми е на сърце, но никой от ръководството не е говорил с мен, което означава, че е по-вероятно аз да не играя за ЦСКА догодина. Сбъднах своята мечта, играх за най-великия български отбор. За отбора, който подкрепям от дете. Топката е в ръководството, ако те решат да ми предложат – ок. Ако никой не се свърже с мен, ще трябва да търся нещо друго, за мое съжаление.

Надявах се, че поне до края на сезона някой ще говори с мен. Това не се случи, което ме навява на мисълта, че няма да разчитат на мен догодина. Нищо не се знае, има още 2-3 седмици до края на договора ми. Всичко зависи от тях“, каза 28-годишният страж.

Той бе избран за Играч на мача при гостуването на Черно море (0:0).

„“Беше много труден мач. Не мога да се сетя за двубой, в който отборът е играл лесно на “Тича”. Респект към Черно море! Доволен съм от сухата мрежа и от една страна, може би, за мен е положително завършване на сезона“, каза Евтимов. Той коментира и транспаранта на феновете на ЦСКА, които нарекоха футболистите „бездушници“. Феновете обаче скандираха името на Евтимов след две важни намеси днес.

„Думата „бездушници“ много боли, особено за нас българите, които можем да го прочетем. Не съм сигурен, че чужденците могат да го разберат. През тези 2 години съм дал всичко за този отбор, дали съм играл или не – дадох максимума. Надявам се, че това, което се случи през последните седмици, ще накара нещата да се обърнат в положителна посока“, допълни Димитър Евтимов.

Снимка: Lap.bg