Двама от бившите треньори на ЦСКА, които Гриша Ганчев нападна в своето интервю в сряда – Стойчо Младенов и Бруно Акрапович, отказаха да коментират думите на бизнесмена, след като бяха потърсени от „Тема Спорт“. В близките дни обаче босненецът най-вероятно ще даде своя отговор по някои теми.

Припомняме, че Ганчев заяви: „Бруно Акрапович казал, че нямало да вземе Варела, ако зависело от него. Нали ти беше треньор тогава? На теб ти го казахме и го одобри да го вземем. Стига с тия глупости! Гроздето като е високо, е кисело“.

Бизнесменът бе категоричен и че е доволен само от Нестор Ел Маестро и Стамен Белчев от наставниците в последните години и някои треньори „много го дразнят“.

„Попитах Стойчо Младенов най-малко десет пъти: „Кажи ми състава, ширината на състава“ – „Уникални играчи имате, ще работим, ще надградим“. Декември месец пред свидетели сме говорили с него. Той искаше да му вземем едно крило. Ние взехме две. Март месец разбирам, че нямал широчина в състава. Освен това тези футболисти имаха коренна разлика след втория лагер в Банско есента. Почнаха да я ритат топката, спукаха я от ритане“, каза също Ганчев по повод работата на Младенов.

Снимка: Lap.bg