Медии в югоизточната ни съседка – Турция, продължават да пишат за сериозен интерес от страна на местния Бешикташ към звездата на ЦСКА – еквадореца Жорди Кайседо.

Вчера стана ясно, че „черните орли“ проучват възможността за трансфер на нападателя, а днес вече има яснота и въпроса за това колко турците са предложили на „армейците“ за Кайседо. Според информациите, цитирани от "Тема спорт", от „Водафон Парк“ са изпратили оферта до клуба от Борисовата градина, според която декларират готовност да платят 3,5 милиона евро за еквадорския национал.

От друга страна, „черно-белите“ искат да предложат четиригодишен договор на Кайседо с годишна заплата от 1 милион евро.

Както е известно, Жорди Кайседо има договор с ЦСКА до юни 2025 година, като по принцип „червените“ искаха между 4 и 5 милиона евро за стрелеца. Не е ясно обаче дали сега няма да клекнат и на сума с 500 000 евро по-малко от 4-те милиона, тъй като и тя е доста апетитна.

Припомняме, че преди седмица еквадорски медии обявиха, че има постигната договореност между „армейците“ и лондонския тим Фулъм за трансфер на голмайстора на ЦСКА и то срещу 5 милиона евро. Впоследствие агентът на играча –   Ернан Банато, опроверга тази информация, отричайки да има оферта от спечелилия промоция за Висшата лига на Англия отбор.

Снимка: Lap.bg