Агентът на Жорди Кайседо Ернан Банато е в Бешикташ. Импресариото публикува в социалните мрежи история от турския квартал, която придружи с многозначителния надпис „Ден в офиса“, пише „Тема Спорт. Припомняме, че едноименният местен гранд е сред фаворитите за подписа на голмайстора на ЦСКА. За интерес на черните орли към еквадореца Банато призна в свое интервю отпреди десетина дни.

„Наистина се опитахме да преговаряме с ЦСКА, но те не са наясно какво искат за Жорди. Пожелахме официален отговор на офертата, която бе отправил Бешикташ, но не получихме никаква ответна реакция. ЦСКА ме принуждава да търся различни варианти, за да мога да помогна за преместването на играча, който да продължи кариерата си в друг отбор“, заяви тогава агентът на еквадореца. Все още няма информация дали визитата в Бешикташ е била свързана с нападателя на ЦСКА, или с друг негов клиент.

Силен интерес към Кайседо има и от страна на мексиканския гранд Тигрес. Нападателят все още не се е присъединил към лагера на армейците в Австрия, а от клуба оправдават отсъствието му със „забавяне заради самолетни неволи“.