"Това са контроли. Бяхме в подготовка, изморени. Мисля, че първенството няма да има нищо общо с тези мачове“, заяви защитникът на ЦСКА и на българския национален отбор по футбол Иван Турицов при завръщането на отбора от лагера в Австрия. Както е известно "червените" записаха три загуби и една победа - срещу аматьорския Кематен (5:3)

„Не бяха резултатите, които очаквахме, но все пак това бяха приятелски срещи. Проведохме добра подготовка. Пресъединих се по-късно, но аз лично се усещам добре физически. Натоварванията по време на лагера бяха големи. Имаме достатъчно време да се подготвим достатъчно за първенството“, продължи националът.

„Не съм работил толкова много със Саша Илич, защото се присъединих по-късно. За краткото време, в което бях там, мисля, че е много добър треньор и пасва на отбора“, каза Турицов.

„Не сме коментирали нищо за евротурнирите. Надявам се първо да видим в първенството. Има време“, обяви той по повод предстоящите мачове с Македония Гьорче Петров.

Той изрази надежда, че ЦСКА ще е конкурентноспособен на Лудогорец и Левски през новия сезон: „Силно се надявам, не мога да кажа отсега. Все пак, затова играем и се надявам тази година да е по-успешна за нас“.

„Ръководството обяви, че се готви още един трансфер. Те знаят най-добре. За нас като футболисти е важно да спазваме изисканията на треньора и каквото той ни казва, това е", допълти той относно евентуални нови попълнения на стадион „Българска армия“..

„След зимата отборът тръгна надолу, но се надявам това да се промени и това да не се случва, защото натрупах доста тежки мигове и с националния отбор, и с клубния отбор ЦСКА“, завърши Турицов./БГНЕС

Снимка: Lap.bg