Новият треньор на ЦСКА Саша Илич не е щастлив в клуба. Това твърди сръбското издание hotsport.rs. През миналата седмица се появиха информации, че спецът не участва в селекцията и иска подсилване на няколко позиции. От "Българска армия" веднага опровергаха слуховете за раздор, но сега в родината на Илич пишат друго.

"Въпреки че легендата на Партизан пое ЦСКА преди по-малко от месец, той вече има неприятности. Той не е доволен, че има забавяне в селекцията и все още не са привлечени футболистите, от които има нужда. Освен това Илич е обявил с кои играчи иска клубът да се раздели, но те все още са в неговия състав. Проблем възникнал и около Данило Асприля, който бил пред трансфер на "Българска армия" по препоръка на шефовете, но сърбинът отказал да привлече", пишат в западната ни съседка, цитирани от "Тема спорт".

"Взаимовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив – комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство", контрираха от ЦСКА преди два дни.

Снимка: Lap.bg