„Мисля, че сме напълно готови“. Така отговори Иван Турицов на репортерски въпрос дали отборът на ЦСКА е готов за старта на новия футболен сезон.

Десният бранител на „червените“ говори пред камерата на Diema след победата на тима му с 2:0 над Спортист Своге в последната контрола на ЦСКА преди старта на новия сезон в Първа лига.

„Проведохме една доста добра подготовка. Изключително добре сме физически“, изтъкна Турицов след мача, игран на стадион „Българска армия“. След това той добави, че не всичко, което са тренирали по време на подготовката, се е получило на терена срещу Спортист.

„Всеки треньор си има различни изисквания, ние трябва да се стараем да ги изпълняваме“, каза защитникът в отговор на въпрос за начина, по който работи новодошлия на „Армията“ старши треньор – Саша Илич.

„Момчетата, които дойдоха през лятото, са приети в отбора и колективът е на едно доста добро ниво“, отчете Иван Турицов, цитиран от "Тема спорт".

„ЦСКА е на всички фронтове, ще се борим за всичко, което можем да спечелим. Със сигурност искаме в групите на Лигата на конференциите“, завърши той.