Наставникът на ЦСКА Саша Илич остана много доволен от победата с 5:1 над Берое. Той похвали играчите си за представянето им и заяви, че това е стилът на игра, който иска да вижда от тях. 

"Това е нашият най-добър мач досега. Това е начинът, по който ЦСКА трябва да играе. Берое е един много добре подготвен тактически отбор, но ние с агресия не им позволихме да играят. Честитя на моя отбор победата", каза сръбският специалист.

"Разполагам с 25 футболисти, играем през три дни и трябва да използвам всички, затова и днес имаше много промени в състава. Винаги обаче сме готови да приемем качествени футболисти. Тренираме отлично, всеки път по един и същ начин. Днес имахме късмета да вкараме два гола до 20-ата минута и това направи мача ни много по-лесен. Иска ми се футболистите много повече да показват технични отигравания, както това на Лазар Туфегджич при третия гол, но все още сме в началото на шампионата и крачка по крачка градим това, което искаме да постигнем", каза още Илич, цитиран от БТА.

Той добави, че ще изисква максимална концентрация и за следващия с ирландския Сейнт Патрикс в Лигата на конференциите.

"Сейнт Патрикс е един доста добър отбор, който отстрани Мура. Трябва да разберем, че това е мач в европейски клубни турнири и ще се нуждаем от концентрация през всички 90 минути. Със сигурност ще търсим как да се класираме напред", завърши Илич.