ЦСКА приема ирландския Сейнт Патрикс тази вечер от 20:00 часа на „Васил Левски“ в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Треньорът на армейците Саша Илич няма особени проблеми по окомплектоването на състава. По традиция той отново ще ротира част от играчите. А феновете ще могат да видят в игра не едно, а цели две нови попълнения – Линдсет и Бамба.

На вратата ще е Бусато, а за отбраната има само една дилема – дали да започне Турицов. Националът е с проблеми в адукторите и ако не е готов, ще стартира Асен Дончев. В центъра на защитата ще са нидерландците Матей и Кох, а вляво – техният сънародник Де Нойер.

В ролята на дефанзивен халф ще бъде Амос Юга, а пред него ще действат Вион и Туфегджич. Има обаче не малък шанс Джонатан Линдсет, който има само 2 тренировки с тима, да бъде предпочетен пред Туфегджич заради по-солидната си физика.

Норвежецът със сигурност ще запише официален дебют тази вечер, но в последния момент ще се реши дали ще попадне сред 11-те, или ще се включи в хода на срещата. По крилата ще са Йомов и намиращият се във форма Гарсес. Нападението ще води Дюкенс Назон. Таранът ще търси гол в трети пореден мач. Дауда Бамба също се очаква да се появи в игра.