Фланговият защитник на ЦСКА Брадли де Нойер може да получи до 6 мача наказание за червения картон след мача със Сейнт Патрикс в Дъблин, когато се сби с Адам О’Райли, съобщава „Мач Телеграф“.

Все пак от клуба се надяват писмото-становище, което са изпратили до УЕФА, да смекчи санкцията до 3 срещи. В тезата си „червените“ пледират, че нидерландецът е бил провокиран от ирландския играч, като решение от Дисциплинарната комисия се очаква до утре. Треньорът Саша Илич също коментира темата.

„Все още не знаем за колко е наказан Де Нойер. Хората от клуба работят сериозно, за да бъде наказанието му по-малко. Не оправдавам постъпката му, защото това не рефлектира само върху него, но и върху целия отбор“, каза Илич.

Самият Брадли де Нойер ще бъде гост днес в поредния „Армейски следобед“. Началото на „Армията“ е от 16:00 ч., а „лалето“ ще се срещне с феновете от 18 до 19 ч.

„Предстои ни заключителна битка за Европа. ЦСКА е евробоец, но не може без своята армия. ЦСКА не може без вас. В първата среща с Базел имаме нужда да усетим силата от трибуните. Бъдете до нас на Националния стадион „Васил Левски“, за да окрилите отбора. Саша Илич и тимът ще дадат всичко от себе си за вас“, надъхаха агитката от клуба.

Снимка: БГНЕС