ЦСКА започва подготовка за предстоящия двубой от 11-ия кръг на Първа лига срещу Левски тази сутрин. Вечното дерби е в неделя от 16:45 часа и ще бъде предавано пряко по Диема Спорт.

Вчера футболистите получиха почивен ден от треньора Саша Илич, след като в неделя спечелиха домакинството си на Славия с 2:0. Тренировка във фитнеса имаше само за няколко състезатели, сред които новото попълнение Жираир Шагоян.

Днес армейците подновяват занимания на тренировъчната база в Панчарево. На пълни обороти трябва да се готвят и привлечените в последните два дни на трансферния прозорец Симеон Александров, Марселино Кареасо и споменатият по-горе Шагоян, пише "Тема:Спорт".

Все още не е ясно кога ще пристигнат документите на последните двама и дали те ще могат да бъдат картотекирани за дербито с Левски. Очакванията на „Армията“ са отговорът да е положителен.

Днес пък ще стане ясно състоянието на младежкия национал Асен Дончев, който се появи от пейката срещу Славия, но малко преди края на срещата напусна терена с контузия.