ЦСКА уреди привлечените в последните дни на трансферния прозорец флангови футболисти Жирар Шагоян и Марселиньо Кареасо. От "Армията" са представили всички нужни документи на играчите и те вече са картотекирани в БФС, като ще бъдат на разположение на треньора Саша Илич за дербито срещу Левски, съобщи dsport.

Припомняме, че те пропуснаха мача със Славия именно защото не бяха регистрирани в родната централа, като вместо това се включиха в поредното издание на "Армейски следобед" преди двубоя и зарадваха със снимки и автографи множество привърженици.

В понеделник, когато Саша Илич бе дал почивен ден на футболистите след победата над "белите" Кареасо пътува до Северна Македония, за да получи работна виза. Вчера пък Шагоян пропусна тренировката на тима по същата причина - за да уреди своите документи. Иначе откакто пристигнаха на стадион "Българска армия", двамата се готвят на пълни обороти със съотборниците си и показват добри резултати. Същото се отнася и за последното ново попълнение на "червените" Симеон Александров, привлечен от Септември.

Все още не е ясно дали Саша Илич ще рискува с включването на някой от новите футболисти в битката срещу Левски или ще отложи дебюта им за паузата за мачовете на националните отбори. Тогава "червените" ще изиграят контрола със Септември. Тя ще се проведе на 24 или 25 септември, а средствата от билети ще бъдат дарени на пострадалите от наводненията в Карловско.