Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, за когото няколко пъти се писа, че продължава да участва в селекционните процеси в клуба, е човекът, гледал и харесал бразилския халф, който армейците искат да привлекат през зимата.

Според информация на Блиц скаутът в сянка е пътувал няколко пъти през тази година зад граница, за да наблюдава футболисти.

Стоилов е бил в Южна Америка за играчи, след като официално бе обявена раздялата му с ЦСКА, като именно негова е главната роля за привличането на колумбийските футболисти, които в момента са на „Армията“. Същото се отнася и за Маурисио Гарсес.

Феновете на ЦСКА на няколко пъти скачаха срещу Стоилов и това бе причината той да спре да ходи на мачовете на тима преди малко повече от година. Наскоро Стойчо защити селекцията на червените чрез публикация във фейсбук, която гласеше: „Последните 4 години в касата са влезли над 20 милиона евро от тези “слаби” футболисти… Толкова, колкото имаше дългове ЦСКА, когато беше обявен във фалит от “уникалните” играчи, които са водени последните 20 години“.

Снимка: Lap.bg