Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира Стойчо Стоилов, който до лятото на миналата година се водеше главен мениджър на “червените”.

Бизнесменът определи Стоилов за безкрайно честен човек и добави, че футболист като Юнус Санкаре никога повече няма да има в българския клубен футбол.

"Докога Стойчо Стоилов ще е на работа в клуба ли? Стойчо Стоилов не работи в клуба от една година. Второто нещо е, че големият му проблем на Стойчо Стоилов е, че е много честен човек, безкрайно коректен и не влиза в комбинации".

"Ако той се беше хванал с разни псевдо агенти и т.н., щеше да бъде най-прекрастният човек на света. Но Стойчо Стоилов не е корумпиран. Имам доверие в него, защото има набито око. За 20 години ми е го е доказал."

"Разбирам защо ги дразни - не влиза в комбинации, каквото мисли го казва. И другото нещо - опорката, че Стойчо Стоилов се меша в работата на треньорите, да са живи и здрави още 100 години, извикайте ги и да кажат на кой Стойчо Стоилов се е вмешал в работата и т.н." 

"Той докара Юнус Санкаре, мисля си, че никога повече няма да има такъв играч в държавата, знайни и незнайни герои направиха всичко възможно да го изгонят от клуба, защото Санкаре даваше класа на нашия отбор и още щеше да си е в клуба".

"Така че много сложно е за обяснение и не мисля, че трябва да занимаваме широката общественост с вътрешните борби в този клуб. Едно е ясно - кепенците са паднали, отчитам, че ние не работихме за хората, които истински обичат клуба, и не го обичат само зарадо това, че трябва да се възползват от парите на клуба", заяви Гриша Ганчев