Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след победата с 2:1 над Пирин (Благоевград). Той коментира решението на Апелативната комисия да смекчи наказанието на Левски, наложено по-рано от Дисциплинарната комисия заради бомбичка ударила физиотерапевта на тима. 

„Как ще коментирам намаленото наказание на Левски ли? Само с една дума - безпринципно! Нас за същото нещо миналата година на мача с Лудогорец тук, ни наказаха с един мач и огромна парична глоба. Не става въпрос какво е отношението към едни и други клубове, има си правила и трябва да се спазват. Тази година шампионатът ще бъде интересен, доста отбори има с изравнени сили. За да има хубав футбол, първо трябва първенството да бъде честно. 

С тези решения БФС показва, че към едни отбори отношение е едно, а към другите - съвсем различно. Най-лошото е, че се дава свобода на такива прояви и следващия мач може да се случи нещо много по-лошо. Трябва да се взимат адекватни решения, за да не се стигне до нещо по-лошо с фатален край. 

Треньорът трябва да коментира играта, за днешния двубой мога да кажа само, че съм доволен от трите точки. От нищо друго. До края на първенството има страшно много мачове, всеки мач е важен. Когато си дал всичко от себе си на терена, няма проблем, но такива мачове като днешния, не ги приемам", заяви Филип Филипов.