Нападателят Дюкенс Назон ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА за гостуването на Черно море в събота от 15:00 часа.

Той пропусна равенството с Локомотив София заради натрупани жълти картони, а то се превърна в първото домакинство за сезона, в което армейците не успяха да се разпишат.

Хаитянинът изтърпя наказанието си и отново ще попадне сред стартовите 11 на Саша Илич, като е нападателят в най-добра форма в тима.

Той отбеляза 4 попадения в последните 5 двубоя, в които взе участие, а се отчете и с ювелирна асистенция към Лазар Туфегджич при 4:0 срещу Ботев Враца, за която бе поздравен лично от новия носител на „Златната топка“ Карим Бензема.

Назон бе главен герой и в дълго видео, което ЦСКА публикува за четирите поредни победи на тима далеч от столицата. „Искам да променям, искам да остана в историята на клуба. Победите ни правят по-добри. Искаме да печелим един за друг, да се борим един за друг. Трябва да продължаваш да печелиш, за да останеш на върха“, заяви той.

След изтърпяно наказание в състава на Саша Илич ще се завърне и левият краен защитник Брадли де Нойер. Той също ще започне от първата минута на „Тича“ за сметка на Галин Минков, пише "Тема:Спорт".