ЦСКА разби с 6:0 Миньор Перник в контролна среща, играна на базата в Панчарево. „Червените“ отбелязаха пет от головете през втората част на мача. Марселино Кареасо откри резултата, а след почивката за „армейците“ се разписаха Браян Морено, Маурисио Гарсез, Дюкенс Назон и Амос Юга. Венцислав Василев пък си отбеляза автогол.

ЦСКА игра с трима в защита – Мено Кох, Амос Юга и Брадли де Нойер. Халф-бекове бяха Галин Минков и Маурисио Гарсес. В средата на терена излязоха Тибо Вион, Жеферсон и Марселино Кареасо. Атаката бе водена от Браян Морено и Бисмарк Чарлс.

ЦСКА поведе с 1:0 в 33-ата минута, когато Гарсес подаде по земя към Бисмарк Чарлс на първа греда. Нападателят спря топката и я върна назад към непокрития Кареасо, а той с удар по земя я прати в долния ляв ъгъл на вратата на Никола Колев.

„Червените“ вкараха втори гол в 62-ата минута, когато Тибо Вион подаде на Браян Морено, който преодоля защитник на Миньор и стреля по земя, топката мина под пложа на вратаря и влезна в далечния ъгъл за 2:0.

В 66-ата минута триходова комбинация с по едно докосване изведе Маурисио Гарсес очи в очи с вратаря и въпреки рикошета, който се получи при удара на бразилеца, топката влезе за трети път във вратата на гостуващия отбор.

ЦСКА отбеляза четвърти гол в 74-ата минута. Ивайло Иванов сбърка в опита да изнесе топката и Морено му я отне на тъчлинията, след което подаде към  Назон в пеналта на гостите, а нападателят от Хаити на празна врата вкара за 4:0.

След центриране на Минков в наказателното поле на перничани в 83-ата минута, Венцислав Василев в опита да избие топката я прати в собствената си врата.

Домакините направиха 6:0 в 85-ата минута, когато Вион центрира от корнер, топката бе отбита, но попадна в Юга, който реализира с удар от границата на назателното поле.