В края на първия полусезон бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев се съгласи да говори пред “Тема Спорт” за есента на червените. В разговорът не бе подмината и аналогията с 2015-та година, армейския фалит и настоящата ситуация в Левски.

"Доволен съм, че когато погледна класирането виждам ЦСКА на първо място. Но за мен от много по-голямо значение е въпросът за стадиона да бъде решен в най-скоро време. Представете си вариант отборът да стане шампион, а да няма къде да играе. Смятам, че по-фундаментално и значимо събитие от това да построим нов стадион към момента няма. Естествено, ако върви с първо място би било прекрасно", заяви Георгиев.

"Светлината я има отдавна. Това, че в последно време клубът реши да осветли процесите по проектирането и разрешителните, които трябва да се извадят е може би с цел феновете да бъдат спокойни и да видят, че се работи по въпроса. Има много невидима за обществеността работа, която съм убеден, че досега е свършена и нещата са на финалната права. Надявам се ЦСКА да е изиграл последния си мач на този стадион в този му вид, но това са дребни детайли. Дали го е изиграл или ще изиграе още 2-3 мача няма толкова голямо значение. Важното е, че колелото се е завъртяло и връщане назад не трябва да има. Надявам се ЦСКА да не стане отново заложник на политическата обстановка", добави още той.