Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана много разочарован от представянето на тима си и призна, че отборът е имал късмет при лотарията на дузпите.

„Днес атмосферата бе отлична, имаше много публика на стадиона, страхотна атмосфера. Искам да похваля отбора на Гигант, който игра на 100 процента от своите възможности. Имахме късмет при дузпите. За мен това е една лотария. Разочарован съм от нашето отношение към мача и най-вече към това как се представихме през първото полувреме, но и в целия мач“, коментира той.

„Със сигурност аз не съм подценил този мач. С оглед на показаното, явно играчите са го направили. Въпреки че и на тренировките говорихме, че нямаме качествата да взимаме лесно нашите мачове. Не искам да влизам в детайли за мача. Играхме срещу отбор от Трета лига, който не отговаряше на нашата физическа подготовка“, допълни сръбският специалист.

„Единственото хубаво от днешния мач е, че видяхме че не можем да си взимаме лесно срещите, освен ако не даваме повече от 100 процента от възможностите си. За мен този мач е срамен, не само за клуба, но и за самите играчи. Искам да кажа, че четири промени, които направих на почивката не бяха, защото това бяха най-слабите на терена. Катастрофално беше представянето ни в днешната среща, но имахме късмет“, каза Илич.

„Туфегджич има проблем. Получи контузия в ситуацията, в която играчът на Гигант получи втори жълт картон и затова реших да го заменя. Нищо хубаво няма да кажа в съблекалнята. Ще се съберем след няколко дни. Единственото хубаво от тази среща е, че разбрахме, че такива мачове не можем да ги взимаме по лек начин“, завърши Саша Илич.

Снимка: Lap.bg