A post shared by MennoKoch (@mennokoch)

Още едно нидерландско бебе е на път в ЦСКА. Щастливата новина разкри съпругата на Мено Кох – Анабел, която публикува трогателно клипче в Инстаграм.

На него освен първото посещение при лекаря и първите кадри от видеозона се вижда как бъдещите родители обявяват пола на бебето. 28-годишният Кох отваря кутия, от която вади плюшена играчка Мини Маус, а половинката му изстрелва розови конфети. Младата майка е приготвила и огромен надпис „Момиче“.

Бебчето е плод на 11-годишната любов между футболиста и Анабел, която е завършила мода и има свой блог, в който представя дрехи от различни известни и не толкова популярни марки. Модел е самата тя, а често и любимият й Мено. Самият той има спортна закалка. Баща му Вили Кох е бивш волейболист и помощник-треньор в националния отбор между 1998 и 2000 г. Именно свинската яхния на татко е любимото ястие на 195-сантиметровия Мено. На масата му редовно има и суши, но рядко алкохол. Бранителят също като Анабел има висше образование - завършил е бизнес администрация, съобщава „Телеграф“.

С момиченце вече се сдоби сънародникът и колега на Кох в защитата на „червените“ - Юрген Матай. Капитанът на ЦСКА гушна първата си рожба на 8 ноември, като малката Наела-Нова проплака в Ротердам и гордият татко присъства на раждането. Семейството обаче вече се събра у нас и 29-годишният Матай заведе жена си Сабрина на зимна ваканция, въпреки че бебето още нямаше 20 дни. За почивката влюбените избраха хотел на Боровец.