ЦСКА изпрати състезателната година с голямо празненство, което се проведе в петък вечер, ден след победата с 2:1 над Септември в 1/8-финал за SESAME Купа на България. 

Присъстваха всички състезатели, спортно-техническият щаб и синът на Гриша Ганчев – Данаил Ганчев, който е човека, който движи процесите в клуба. На банкета бяха раздадени 6 индивидуални отличия.

Християн Петров бе избран от съотборниците си за най-добър млад футболист за годината. Приза за играч №1 в тима пък получи Иван Турицов. 

За най-красиво попадение бе отличен мощният изстрел, разтресъл напречната греда на Даниел Наумов и попаднал в мрежата на ФК ЦСКА 1948 Сф, дело на Брадли де Нойер. 

Вотът на ветераните за най-изявен играч грабна Амос Юга, който се похвали за това в социалните мрежи и благодари лично на легендарния Христо Стоичков. Наградите не бяха само футболни, като Браян Морено бе отличен за най-атрактивно празнуване на гол. 

Призът за най-добър рапър пък получи Дюкенс Назон, който взе микрофона в ръце и допълнително повиши настроението на празненството, пеейки „Само ЦСКА”.