Договорът на един от основните футболисти на ЦСКА Густаво Бусато изтича през лятото и все още не са направени стъпки към неговото удължаване, пише „Тема Спорт“. 32-годишният вратар е сред основните „виновници“ армейците да зимуват на първо място в шампионата и да достигнат до плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. Той отбеляза страхотен прогрес в последните 12 месеца и се превърна в най-постоянния играч в червените редици.

На теория от 1 януари бразилецът ще има право да преговаря с други клубове, където да продължи кариерата си от началото на следващия сезон. На практика обаче почти сигурно той ще обсъди бъдещето си с отговорните фактори на „Армията“ след края на шампионата. Това се случи и през тази година, когато сложи подписа си под нов едногодишен контракт.

Сходна е ситуацията и с резервния страж Димитър Евтимов, който също не е обвързал бъдещето си с ЦСКА. Той се отличи с добри намеси в мачовете на тима за купата на България, като отрази решителна дузпа при гостуването на Гигант Съединение, а спаси и няколко чисти ситуации в двубоя със Септември.