Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след последната проверка на тима на лагера в турския курорт Белек. „Армейците“ завършиха наравно с Шахтьор Караганда – 3:3.

„Пробвахме различни варианти, за да видим как ще работят за нас. Нещата, които пробвахме тактически, не се получиха на 100 процента, но свършихме добра работа.

За всеки нападател е важно да вкарва, за да има самочувствие. Аз съм доволен от това, което показаха, и от желанието, което демонстрираха. Има още време докато започна първенството, аз искам, когато стартират мачовете, да бъдем подготвени. Сега пробваме различни тактически детайли и е нормално да има пропуски.

Имам проблеми, тъй като част от футболистите отсъстват, защото са контузени или са с вирус. Такъв вирус имаше и Тобиас Хайнц. Няма нищо страшно около Марселино. Той ще бъде на разположение, когато се приберем в София.

Тук се готвехме на добри условия, но каквото време ни очаква в София, такова ще е за всички отбори и при такова ще играем в началото на полусезона. Физически стоим добре, надявам се да нямаме много контузени футболисти“, заяви Саша Илич.