Полузащитникът на ЦСКА Марселино Кареасо се е разминал с по-сериозна контузия. Това разкри треньорът на армейците Саша Илич след контролата с Шахтьор Караганда.

Колумбиецът получи травма в последната третина на спаринга срещу Македония Гьорче Петров и не взе участие в двубоя срещу казахстанците, който завърши 3:3.

“Няма нищо страшно с Марселино Кареасо. Няма сериозен проблем. Той ще бъде на разположение, когато се върнем в София“, коментира темата треньорът на ЦСКА Саша Илич, цитиран от Тема спорт.

Очаква се Кареасо да се включи на сто процента още в първото занимание на отбора в столицата, което ще се проведе в петък. Почти сигурно е, че той ще вземе участие в контролата с Пирин Благоевград в неделя.

В нея минути отново ще получи и Дауда Бамба. Твърдо аут обаче е Асен Дончев, който няма да попадне в групата и за двубоя с Берое от първия пролетен кръг. Неясно остава състоянието на Бисмарк Чарлс. Ганайският нападател постоянно се оплаква от контузии и бъдещето му на стадион „Българска армия” е под въпрос.

Снимка: БГНЕС