Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че е доволен от подготвителния лагер, който неговият отбор проведе в Турция и най-важното за него е тимът да е силен като колектив. Наставникът сподели мнението си за подготовката при завръщането на "червените" на летище "Пловдив".

“Условията по време на лагера бяха перфекти, като изключим един ден, в който имаше много силен вятър. Свършихме добра работа. Доволен съм, че нямаме контузени футболисти. Да, резултатите ни не бяха много добри, но в контролите те не са най-важното. Мисля, че физически стоим добре на терена. Има десет дни до старта на втория полусезон, в които трябва да изчистим някои детайли, но считам, че ще сме подготвени за подновяването на шампионата”, заяви Илич. 

"И през първия полусезон головете ни бяха отбелязвани от много футболисти. Радвам се, че това е така и не ме притеснява. За мен е най-важно да сме силни като колектив", допълни наставникът на ЦСКА.

Старши треньорът на "червените" обърна внимание и на новото попълнение Тобиас Хайнц.

„Тобиас Хайнц е футболист, който може с качеството си да повиши класата на ЦСКА и да вдигне конкуренцията в отбора. По време на лагера той пропусна няколко тренировки, защото беше болен от вирус. Мисля, че може да ни помогне много през втория полусезон“, завърши Саша Илич.

Снимка: Lap.bg