Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов говори за селекцията на тима, целите и ситуацията около стадион „Българска армия“.

„ЦСКА е готов да зарадва феновете с тази титла. Това винаги е била целта. ЦСКА трябв да преследва заявената цел и ще направим всичко възможно, за да постигнем тази титла. Вярвам в отбора и треньора, убеден съм в качеството на футболистите, които имаме.

Дали вярвам във фейрплея? В спорта това е водещо, не е толкова важно кой ще е шампион, а да им феърплей и всичко да се решава на терена, така и нивото на футбола ще се вдигне“, заяви Филип Филипов, цитиран от Тема спорт.

Филип Филипов разясни, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи трансфери: “Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния потенциал. Това ще е съставът, който ще се бори през пролетта“.

Относно ситуацията около стадион „Българска армия“, той заяви: „Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват относно стадиона, веднага и феновете и всички ще бъдат информирани. Това което аз мога да кажа е, че се работи ежедневно, планът се следва, сроковете се спазват. ЦСКА ще има наистина модерен и европейски стадион.

Няма нищо по-хубаво от това „Армията“ да е пълна, да е червена и феновете да подкрепят отбора, безкористно, както са го правили винаги“.

Снимка: Lap.bg