Помощник треньорът на ЦСКА Величко Капланович отдаде загубата на точки на липсата на късмет при равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив.

Капланович води "червените" в този мач, тъй като старши треньорът Саша Илич е наказан.

"Изгубихме две точки. Влязохме добре в мача, бяхме агресивни и компактни, вкарахме ранен гол, имахме и чиста ситуация за 2:0, но вратарят спаси. Последните 10 минути на първото полувреме отстъпихме в агресията и битката за топката.

Изравниха ни с гол в най-лошия момент в края на първото полувреме.

Второто полувреме имахме ситуации за втори гол, но Жеферсон и Назон пропуснаха. Имахме и дузпа, която не вкарахме, трябваше ни малко късмет.

На терена не бяха титулярните изпълнители на дузпи Турицов и Назон и Матай като капитан пое отговорността да изпълни дузпата.

Назон се намира в страхотна форма, през седмицата, но не тренира няколко дни заради висока температура. Имахме и други играчи с температура през седмицата. Футболистите дадоха максимума от себе си, но когато пропускате такива възможности, няма как да победите.

Когато треньорът не е до футболистите, винаги е проблем. Имахме комуникация през целия мач. Имахме още една ситуация, при която съдията отиде да гледа ВАР. Странно ми е, когато ВАР те извика и да не промениш решението си", коментира Капланович.

Снимка: Lap.bg