Един от футболистите на ЦСКА има любопитен прякор в съблекалнята, научи „Тема Спорт“. Лятното попълнение Марселино Кареасо е наричан от съотборниците си "Професора" заради погледа, който има върху играта, и нестандартните решения, които умее да взима в центъра на терена, пише "Тема:Спорт".

Колумбиецът с венецуелски паспорт пристигна на „Армията“ в началото на септември с визитката на флангови футболист, но Саша Илич започна да го използва на позицията зад двамата нападатели. 24-годишният Кареасо започна изключително ефективно с голов принос във всеки от първите си четири двубоя с червената фланелка.

По време на зимната подготовка пък сръбският треньор на ЦСКА реши да издърпа колумбиеца по-назад по терена и тази роля му пасна идеално. Именно нея той изпълнява от началото на пролетния полусезон, като е много полезен с умението си да изнася топката и да внася динамика в представянето на армейците.

Бе титуляр в 4 от 6-те срещи след подновяването на първенството, а срещу Берое в Стара Загора червените заиграха много по-силно, след като в игра се появиха Кареасо, Тобиас Хайнц и Браян Морено.