В ЦСКА  могат да се похвалят с добри новини преди подновяването на сезона у нас, пише Мач Телеграф. След като доскоро в лазарета на "червените" имаше няколко футболисти, сега вече всички са възстановени от своите травми и ще бъдат на разположение на Саша Илич за заключителните мачове от сезона.

Последната неприятна новина за "червените" дойде преди дни от Хаити, след като нападателят Дюкенс Назон бе повален от треска и бе приет по спешност в болница. Оказа се обаче, че проблемът не е бил сериозен и 28-годишният таран бе изписан бързо от лечебното заведение, а от днес дори се очаква да поднови тренировки с тима на Саша Илич.

Всички останали национали на ЦСКА - Станислав Шопов, Християн Петров, Енех Махмутович, Жираир Шагоян и Амос Юга - се прибраха в София без физически оплаквания и ще бъдат на разположение за двубоя с Черно море за Купата на България.

Освен това и Иван Турицов вече тренира с основната група, след като доскоро лекуваше контузия в коляното. Той все още не е 100% възстановен и вероятно ще пропусне срещата с "моряците", за да може да е напълно здрав за двубоите със Славия и Левски в първенството.

Асен Дончев също имаше проблем в коляното, но и той вече е готов за игра и дори влезе като резерва в контролата със Спортист (Своге). Той също вече е на разположение на Саша Илич.

Снимка: Lap.bg