Администратор на фенската страница на ЦСКА във фейсбук „Червена София“ публикува коментар след мача на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив (1:0). Ето част от мнението му, цитирано от Тема спорт.

„Пуснах си мача в Разград към 89 минута, за да видя резултата…

1:0 за домакините, казвам си супер, има шанс и за равенство…

Но какво виждам, Томаш прави смяна, все едно води с времето и иска да загуби, вкарва две млади момчета, не знайно защо…

На терена лежерно темпо …. Добре, че треньорския щаб на Лудогорец напсува съдията, за да разбера, че мача не е приятелски … Естествено реакция от съдията нямаше, за картони да не говорим… Добре, че играча на Локомотив Пловдив побърза да върне топка на зелените, директно от тъч.

Последен съдийски сигнал… Още повече усмивки, този път не само от Томаш, но и от съдия, футболистите на Локо Пловдив бяха по-радостни и от тези на Лудогорец, все едно те ще вземат премии за мача … но защо все едно … Все пак Караманджуков беше преди няколко дни на стадиона на Локомотив за мача им с Левски… За да подкрепи момчетата морално … и финансово, както личи… Борбата беше най-верния сателит на Лудогорец да влезне в първата шестица, макар че по този начин губи всички шансове за Европа, но явно спечелената премия от този мач е повече от евентуалните средства от наградния фонд на УЕФА…

Митко кармата беше най-весел… голям футболист… постигнал огромни успехи… международно признат…“, пише „червеният“ запалянко.

Постът завършва с „Но идва видовден… Време е кармата да излезе на преден план и всички нечисти хора в българския футбол да си получат заслуженото…“