Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов изрази любопитно мнение след сблъсъка с Лудогорец. Двата тима завършиха 2:2 в Разград, а шефът при „червените“ сподели, че преди мача от клуба са имали притеснения за съдийството и те са се потвърдили.

„С публикацията в социалните мрежи не съм запознат. За мача мнението ми… Според мен се получи добър, интересен мач с положения, с голове. Игра се добър футбол от двата отбора, които се борят за шампиони. В доста от ситуациите бяхме ощетеният отбор. Още в началото не ни беше отсъдена чиста дузпа, след това бързо ни бяха дадени картони точно на агресивните хора в средата на терена, което ни лиши от агресията в нашата игра. Изиграхме силен мач и нямаше да бъде незаслужено, ако бяхме спечелили. Даже трябваше да го спечелим“, започна коментара си Филипов.

„Тази ситуация с Игор Тиаго не можах да я видя много добре. Ако има съприкосновение – да, но не съм я гледал, не мога да кажа 100 процента дузпа или не. В нашата ситуация ясно се виждаше бутането отзад на Хайнц.“, продължи той.

„Имахме притеснения днес за съдийството и те се потвърдиха. Имам претенции за многото картони, които се показаха в ситуации, в които не трябваше. Много рано в мача нашите хора бяха усмирени да не играят агресивно“, каза още директорът на ЦСКА.