Голмайсторът на ЦСКА Дюкенс Назон трябва да бъде изключително внимателен в предстоящия мач с Локомотив Пловдив, тъй като той може да се окаже последен за него през сезона, пише "Тема спорт".

Това би се случило, ако нападателят получи жълт картон, който ще бъде негов девети през сезона в Първа лига и турнира за Купата на България и ще означава наказание от две срещи. Застрашен от санкция е и Иван Турицов, който има 4 официални предупреждения през кампанията и може да пропусне един двубой на тима.

Такова наказание срещу Локомотив Пловдив ще изтърпи Станислав Шопов, който бе декориран за пети път през сезона срещу Лудогорец. Срещата ще пропусне и помощникът на Саша Илич Милорад Пекович, който бе изгонен през първото полувреме в Разград.

След изтърпяна санкция в състава на сръбския специалист пък се завръща защитникът Енес Махмутович. Проблемите с картони застигнаха ЦСКА в края на кампанията, като в почти всеки от последните мачове някой футболист е извън сметките на треньора заради наказание.

Снимка: Lap.bg