Шансът за първа титла на ЦСКА от 15 години насам отприщи ентусиазма на „червените“ фенове. Очаква се в събота, когато е двубоят с ЦСКА 1948, на „Армията“ да има над 15 000 зрители. Интересът към срещата е огромен, като цените на билетите са следните: 6 лева за сектор Г, 8 лева за сектор В и 12 лева за сектор А. Иначе има и ВИП билети, които са на стойност 130 лева.

До момента през кампанията най-посетеният мач на ЦСКА на „Българска армия“ беше срещу Лудогорец от редовния сезон. На двубоя, който разградчани спечелиха с 1:0, присъстваха около 18 000 зрители. Както е известно, въпросният мач беше прекъснат на два пъти от рефера Георги Кабаков за общо около 20 минути заради хвърлени предмети. Заради тях „червените“ бяха наказани с два мача без публика, като впоследствие единият бе заменен с домакинство на Черно море в Пазарджик. Този мач „армейците“ спечелиха с 2:0 пред около 5000 свои верни фенове на стадион „Георги Бенковски“.

Макар и ЦСКА 1948 да взе 6 точки от Лудогорец този сезон, феновете на „армейците“ продължават да недолюбват своя съперник, което обещава взривоопасна атмосфера на „Армията“ в събота от 18:00 часа, пише "Мач Телеграф".