Тодор Батков-младши, син на бившия собственик на Левски Тодор Батков, изгледа на живо загубата на сините с 0:2 от ЦСКА в компанията на баща си, пише Тема спорт.

Младият предприемач, който често взима отношение по теми, свързани с тима, публикува във фейсбук пост, в който изрази възмущението си от феновете на „вечния враг“.

Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си „фенове“!

С очите си видях как от сектор Г започнаха да обстрелват феновете на Левски в сектор А с ракети и други пиротехнически средства. Имаше поне десет изстрела директно в лицата на хора от публиката на Левски – в множество, включващо и деца.

Младо момиче е получило изгаряния и на полувремето е отведено с линейка към болница. На свой ред полицията не реагира по никакъв начин и това даде възможност на още пиротехнически изделия да полетят от сектора на „червените“. Стигна се до влизане на полиция в Сектор „А“, вместо в Сектор „Г“.

Редакция: Разбрах, че на предишен мач с ЦСКА-София, идиотите от Сектор Б са хвърляли бомбички и ракети в секторите с фенове на противника. За жалост идиотите явно са и в двата лагера…“, написа Батков-младши.

Снимка: Lap.bg