Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев коментира пред „Тема Спорт“ жребия в Европа, който отреди румънския Сепси.

„Не случихме на лек съперник, с оглед на това, че бяхме поставени, а се паднахме с носителя на купата на Румъния в последните две години. Турнирен боец. Няма да ни е лесно, но в същото време не трябва да бъдем прекалено респектирани, тъй като имаме сериозни амбиции за следващия сезон. Все пак ние сме ЦСКА и имаме традиции в евротурнирите. Разполагаме с достатъчно време до срещите – повече от месец. Ще се запознаем детайлно със Сепси, със силните и слабите им страни. Такъв съперник ще ни държи мотивирани и пределно мобилизирани и няма как да се допусне подценяване

Можем да кажем, че жребият е добър чисто от логистична гледна точка. Пътуването за гостуването на останалите съперници в нашата разбивка щеше да е много по-дълго и трудно за организиране. Сега ще има възможност повече наши фенове да дойдат и да ни подкрепят“, заяви Орманджиев, който вчера представяше ЦСКА в Нион.

Снимка: Lap.bg